Tjänstepensionens dag!

Tjänstepensionens dag!

Den 27 september varje år infaller Tjänstepensionens dag och i år för elfte gången. En utmärkt dag att passa på att informera era anställda om deras tjänstepension, som ni betalar för dem.

Syftet är att uppmärksamma vikten av att ha en tjänstepension och att inspirera arbetsgivare att informera sina anställda om tjänstepensionens betydelse för den framtida inkomsten som pensionär.

Tjänstepension är den absolut bästa förmånen som arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda, men långt ifrån alla vet hur förmånligt det är.
Därför har pensionsbranschen gått samman och uppmärksammar tjänstepensionen en dag om året den 27 september.

Informera era anställda

Så ta nu tillfället i akt och använd Tjänstepensionens dag för att berätta mer och informera dina anställda om att ni betalar tjänstepension och hur de kan få bättre koll. För att göra det enkelt har vi här ett förslag på text som du ni kan använda på ert intranät eller skicka ut via mejl:  

Du har tjänstepension via jobbet!

Vi vill påminna dig om att du har tjänstepension! Här på företaget sätter vi varje månad av pengar till din framtida pension. Det betyder att du får mer pengar att röra dig med när du går i pension. 

Passa på att få bättre koll på din tjänstepension idag:  

  • Om Du är kund hos Lifestyle Capital kan Du besöka Mina Sidor eller minpension.se och skaffa dig överblick över hur stor pensionen kan bli. 
  • När det gäller tjänstepensionen – fundera på om alla pengar ska gå till din egen pension eller om du ska lägga till skydd för din närmaste familj.
  • Se till att inte betala för höga avgifter i din tjänstepension.
  • Du är alltid välkommen att kontakta din rådgivare om du har frågor om din tjänstepension
  • Pensionsmyndigheten svarar på frågor om din allmänna pension på 0771-776 776.

Pensionsbolag som medverkar