Pensionsrådgivning

Vi hjälper dig och ditt företag att välja rätt

Är ditt företag i behov av att se över nuvarande pensions- och försäkringsupplägg?

Lifestyle Capitals rådgivning stöder ditt företag i alla pensions- och försäkringsfrågor. Vi hjälper Er att få ut mesta möjliga av den långsiktiga investeringen i era medarbetare. Med utgångspunkt från Er situation, behov och ambitionsnivå kommer vi tillsammans fram till hur försäkrings- och pensionsplanen ska utformas.

Lifestyle Capital erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut. I vårt erbjudande kan även administrativa tjänster och verktyg samt information, rådgivning och webbtjänster till medarbetarna ingå.

Vi hjälper dig och ditt företag att välja rätt! 

Ett partnerskap med Lifestyle Capital innebär att personal- och pensionsansvariga både får ett bollplank i komplexa frågor, men också proaktivitet i form av löpande förslag, förbättringar och idéer utifrån olika typer av omvärldsförändringar.

Allt baseras på företagets behov och individuella situation.

Tillsammans skapar vi en plan för de anställdas tjänstepension

Alla människor är olika och behoven och förutsättningarna likaså – vi erbjuder därför flera olika anpassade rådgivningstjänster. Syftet är att våra kunder alltid ska få den lösning som passar bäst.

kvinna runda ikonen

För dig personligen

man kvinna service

För medarbetaren

tre personer runt

För fåmansföretag

Category no. 5