Träffa Lifestyle Capital på mässan Ekonomi & Företag

Lifestyle Capital ställer ut på mässan Ekonomi & Företag

Den 28 – 29 september är det dags för en av Sveriges största mässor, Ekonomi & Företag på Kistamässan.

Mässan Ekonomi & Företag är en branschmässa för ekonomer och företagare där du kan hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mässan arrangeras för 11:e året och samlar 100 ledande leverantörer för att presentera sina produkter och tjänster för över 3 000 besökare. På mässgolvet finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du som besökare möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer och nätverka.

Aktuellt från seminarieprogrammet

Träffa oss på mässan Ekonomi & Företag

Välkomna att besöka vår monter D:05 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa Er att effektivisera samt optimera företagets pensioner genom lägre avgifter, tillgång till de främsta förvaltarna samt smidigare hantering och administration av Era försäkrings- och pensionsavtal.

Oavsett som du är företagare, redovisningskonsult, potentiell partner eller bara intresserad av att veta mer om framtidens pensioner så är du välkommen till monter.

Ge dina medarbetare en bättre framtid

När du tänker på pension är det lätt att tänka att framtiden enbart handlar om pengar.
Men är det verkligen så? Vad är egentligen viktigast den dag du slutar jobba?
De flesta kan nog skriva under på att hälsa och välmående är minst lika viktigt som pengar när vi blir äldre.

Därför har vi på Lifestyle Capital valt att – vid sidan av vårt självklara fokus på låga avgifter och noga utvalda förvaltning med rätt förutsättningar för en god avkastning på ditt sparkapital – även förmedla tips, inspiration och erbjudanden som hjälper dig att må bra, både nu och i framtiden, och att underlätta dina val av förvaltning för hållbara investeringar – för att ge dig en bättre pension.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Fondernas värde kan variera kraftigt på grund av deras sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.

Passa på att även besöka parallell mässan, Personal & Chef, läs mer nedan.

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Med ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande är Personal & Chef skräddarsydd för HR-ansvariga och chefer. Passa på att lyssna på Therese Alshammar ”Person & Prestation i balans och världsklass över tid”.

Årets teman är de tre T:na Tillit, Tekniska lösningar och Teamwork, vilka genomsyrar såväl program som mässgolv.

Båda mässorna är kostnadsfria för dig som besökare och du finner Lifestyle Capital i montern D:05.

Vi ser fram emot ett par roliga och intensiva dagar. Hoppas vi ses på plats!