Lifestyle Capital lanserar förmånsportal via tjänsten Lifestyle Access®

Lifestyle Capital lanserar förmånsportal via tjänsten Lifestyle Access®

Från och med idag får Lifestyle Capitals kunder tillgång till en förmånsportal genom tjänsten LIFESTYLE Access®. I portalen erbjuds hundratals förmåner, allt ifrån rabatt på tjänstebilar, tågresor med SJ till förmånliga mobil- och elavtal samt en premiumshop med produkter från välkända varumärken.

Lanseringen av portalen är en del av företagets kontinuerliga arbete för att vara en attraktiv och nytänkande samarbetspartner.

Lifestyle Capital hjälper företagare att skapa en balans mellan intäkter och utgifter, råd som ofta handlar om pensionssparande, kapitalförvaltning, smart löneuttag och trygghet vid oförutsedda händelser i livet. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder, det är därför glädjande att kunna skapa ett mervärde genom en tjänst som dessutom bidrar till att sänka företagets kostnader.

– Vi har förhandlat fram och kvalitetssäkrat förmånliga avtal på produkter och tjänster som både du som företagare och medarbetare har nytta av, allt samlat på ett ställe säger Christoffer Apelian, Finansiell rådgivare & partner på Lifestyle Capital.

Det skräddarsydda utbudet presenteras på ett överskådligt sätt i vår smarta portal med tillgänglighet var som helst, när som helst både via dator och mobil. Bra personalförmåner ger inte bara nöjdare och mer engagerade medarbetare. Det förstärker även arbetsgivarvarumärket.

Har du frågor om portalen, kontakta:
Christoffer Apelian, Partner & Rådgivare