Lifestyle Capital i samarbete med SJ

Lifestyle Capital i samarbete med SJ.

I syfte att förenkla vardagen för våra kunder och bidra till en mer hållbar värld, kan våra kunder nu resa mer klimatsmart till ett förmånligare pris.

Efterfrågan på hållbara och klimatsmarta resor inom Sverige och till Europa förväntas öka i takt med att pandemin har försvagats och ett mer normalt resande blir möjligt.

– Vi är glada över att kunna erbjuda förmånliga och klimatsmarta resor till fler affärsresenärer genom vårt samarbete med SJ säger Christoffer Apelian, partner och rådgivare på Lifestyle Capital. Samarbetet innebär mer hållbart tågresande för företagarna.

Res klimatsmart med SJ

Att välja tåget är ett enkelt sätt att minska din påverkan på klimatet och miljön. En tågresa Stockholm–Göteborg för en person genererar koldioxidutsläpp motsvarande endast ett kryddmått bensin. Och 2 km bilresa genererar ett koldioxidutsläpp motsvarande 1 varv runt jorden med SJ’s tåg.

SJ’s resor har varit märkta med Bra miljöval sedan 1994 och tåget är fortfarande framtidens sätt att resa.

Just nu – 15 procent rabatt

Just nu har du extra bra rabatt när du reser med SJ! Fr.o.m. 1 maj t.o.m. 30 juni 2022 har du som kund 15 % på alla dagsbiljetter.

Boka resor enkelt hos SJ

Du bokar din resa genom att logga in på Lifestyle Priority® förmånsportal eller i SJ´s mobilapp.

Glöm inte att ange vårt kundnummer och ditt eventuella SJ Prio-medlemsnummer för att ta del av rabatter och poäng. Biljetten får Du smidigt direkt i mobilappen.

Tips! Boka tidigt för lägsta möjliga pris. Detta då priserna är rabatterade utifrån tillgång och typ av biljett.

Vi önskar dig en trevlig resa!