Partnerkoncept

Lifestyle Capitals partnerkoncept
– vårt erbjudande till Er

Är ni intresserade av att tillhandahålla era kunder en högkvalitativ försäkrings- och pensionslösning?

Genom att bli vår partner kan ni effektivt lösa en vanlig utmaning för era kunder samtidigt som ni har möjlighet att tjäna pengar på de potentiella kundkontakter ni genererar.

Så här säger våra partners

Vårt erbjudande

Om oss

För Er som partner

För Era kunder

Vårt erbjudande

Lifestyle Capital Sverige AB erbjuder rådgivningstjänster för ökad trygghet och ekonomisk tillväxt åt företag, institutioner och privatpersoner. Vi tillhör förmedlarorganisationen Tydliga som är en av Sveriges snabbast växande organisationer inom detta område. Tillsammans med Tydliga är vi en av Sveriges ledande aktörer.

Lifestyle Access Business Card

Lifestyle Access erbjuder tillsammans med Mynt nästa nivå av företagskort med automatiserad kvittohantering genom full integration med ditt bokföringssystem.
Slipp privata utlägg, effektivisera bokföringen i din verksamhet samtidigt som ekonomi-avdelningen får full koll på företagets utgifter.
Frigör upp till 65 procent av tiden Era anställda lägger på utläggs- och kvittohantering.

Styrkan i Lifestyle Access erbjudande är att det förenar bank, rådgivning, bokföring & finansiering och kan på så sätt skapa kraftfulla digitala tjänster för företagare.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar

 

Nästa nivå av företagskort

Vi vill underlätta för våra kundföretag – på riktigt – och erbjuda deras anställda det där lilla extra. Tack vare vårt samarbete med Mynt är kortet integrerat med bokföringen, vilket bland annat innebär snabbare utläggshantering . För dig som kortinnehavare ingår en rad fördelar;

🧾  5x snabbare kvittohantering – kvitton rätt in i bokföringen

✈  Komplett tjänstereseförsäkring + Lifestyle Access® Travel VIP

🎁  Tillgång till en omfattande förmånsportal och premiumshop

🩺  Modern digital hälsoanalys

🏥  Cancervårdsförsäkring (fritt 3 månader) 

Bokföringsintegrationer

Lifestyle Access Business Card har genom Mynt direktintegrationer med marknadens största bokföringssystem, såsom Fortnox, Visma eEkonomi och P:E Accounting. Lifestyle Access Business Card går dock att använda med alla bokföringssystem genom CSV-export. Oavsett vilket så kommer ni att spara massor av tid.

Att koppla Ert bokföringssystem är enkelt. Detta sker under inställningar för bokföring i inloggad läge på mynts plattform Här väljer du Ert bokföringssystem. Du får sedan fylla i de konton som Ni vill använda från Er kontoplan, och lägga till kategorier som passar era behov.

Kontakta oss