GE DITT KAPITAL RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ATT VÄXA

Ge ditt kapital rätt
förutsättningar för att växa

Finansiell rådgivning åt företag och privatpersoner

OM OSS

Lifestyle Capital hjälper företag och privatpersoner med finansiell rådgivning och ekonomisk planering inom kapitalplacering, försäkring, sparande, pensioner, skatter och juridik. Vi eftersträvar alltid långsiktiga och nära kundrelationer med ömsesidigt förtroende. Som kund hos oss på Lifestyle Capital får du en personlig rådgivare som bevakar dina intressen och ger löpande råd och rekommendationer utifrån just din finansiella situation.

Genom vår specialistkompetens behöver du som kund inte själv utvärdera villkor, avgifter och mervärden hos banker, fondbolag, försäkringsbolag eller olika placeringsalternativ. Vi hjälper våra kunder med översyn och optimering av deras pensioner, placeringar, försäkringar och fondsparande

Våra rådgivare är certifierade finansiella rådgivare och uppfyller därmed kunskapskraven i Finansinspektionens föreskrifter och allmänna råd avseende finansiell rådgivning till konsumenter.

Lifestyle Capital är en dela av  förmedlarorganisationen tydliga som är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Tydliga växer kraftigt och tillsammans är vi idag 395 stycken rådgivare och administratörer på fler än 60 orter runt om i Sverige.

Tillsammans bygger vi marknadens bästa erbjudande för våra kunder.

0%
Antalet kunder som vi träffat som fått bättre villkor
0
Antal anställda inom tydliga
0%
Transparent
0%
Genomsnittligt sänkta avgifter för våra kunder
0mdr
Förvaltat kapital
0
Antal kunder

Våra Tjänster

Finansiell rådgivning

Vi på Lifestyle Capital arbetar med finansiell rådgivning för privatpersoner, företag, institutioner, stiftelser och föreningar. Hos oss är kunden vårt självklara fokus och utifrån varje enskilt möte skapar vi individuellt anpassade råd med långsiktighet, avkastning och trygghet som ledord och alltid med utgångspunkt av dina behov och specifika önskemål. Finansiell rådgivning handlar om att se varje persons unika situation. Hos oss får du en personlig rådgivare som löpande följer upp dina placeringar, försäkringar och ditt sparande. Som helt enkelt ser till din trygghet, framtid och helhet.

Förmögenhetsförvaltning

Vi på Lifestyle Capital erbjuder rådgiven förmögenhetsförvaltning och portföljförvaltning.
Vi tror på en relationsbaserad och individanpassad rådgivning.

Med hjälp av vår tjänst förmögenhetsförvaltning kan du fokusera på det som är viktigast för dig.
Vi ger dig trygghet i olika former när det gäller din förmögenhet. Vi bevakar hela tiden omvärlden för att kunna reagera på förändringar i lagstiftning och annat som kan påverka ditt kapital.

Målsättningen med vår förvaltning är att erbjuda dig en bra långsiktig avkastning för din önskade risknivå.
Du får tillgång till Lifestyle Capitals samlade förvaltningskompetens och expertis, och ett förvaltningsupplägg med noga utvalda investeringar.

Skatt och Juridik

Juridiska behov är olika beroende på hur din situation ser ut och de förändras även över tid. Hos Lifestyle Capital hjälper vi dig med helheten. Det inbegriper rådgivning kring skatterelaterade och juridiska frågor vid behov, oavsett om det gäller din privata ekonomi eller företagets.

Marknadens främsta förvaltare

Som kund hos Lifestyle Capital får Du tillgång till marknadens främsta förvaltare och produkter från ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut.

Våra Medarbetare

Vi som arbetar på Lifestyle Capital har alla en gedigen kunskapsbas med vardera minst 20 års erfarenhet från finansområdet. Ett krav vi ställer är att samtliga medarbetare skall inneha Insuresec certifiering. Denna licens är att jämföra med ett finansiellt körkort som borgar för höga kunskaper och bidrar till regelefterlevnad hos anställda på försäkrings- och värdepappersmarknaden

Christoffer Apelian

Partner & Rådgivare

_MG_9030

Diane Hughes

Project Manager

Hans Wänblad

Partner & Rådgivare

_MG_8964

Ett rikare liv i ett hållbart samhälle

I vår vision finns ett ansvar för att bevara och utveckla de värden som betyder mest för våra kunder, också ett ansvar för en hållbar samhällsutveckling. Vårt uppdrag handlar därför om mer än att generera avkastning på det kapital vi förvaltar. Vi har uppfyllt vår vision först när vi lyckas skapa ett värde för våra kunder, anställda och ägare som inte försämrar för samhället vi lever i idag, och inte påverkar möjligheterna för framtida generationer.

Så tycker våra kunder om oss

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker om oss och om vår kvalitet på våra tjänster, prisstruktur och service.

person
Professionellt och trevligt bemötande. Huvudsakligen fått hjälp med kapitalförvaltning och placering av min tjänstepension samt sjuk och hälsoförsäkringar.
Bengt A
person
Professionell hantering av våra pensionsförsäkringar och hur de skall ordnas mest fördelaktigt för oss samt ett digert kontaktnät i branschen för att pussla ihop allt maximalt.
Björn S
kvinna runda ikonen
Varit kund hos Lifestyle Capital sedan 2019 och är mycket nöjd med den hjälp jag fått med placering av mitt kapital som haft god tillväxt. Bra råd även om framtidsfullmakt.
Maria A
kvinna runda ikonen
Mycket nöjd med kapitalförvaltningen som min rådgivare på Lifestyle Capital hjälpt mig att sätta upp. Tryggt och seriöst att få tillgång till kända och duktiga förvaltare med högt betyg.
Charlotte B
tydlig logotyp med
tydlig logotyp med

Kontakta oss