Circle K – rabatt på drivmedel och trafikprodukter

Vi kan erbjuda dig som Prioritykund kraftiga rabatter på drivmedel, trafikprodukter och olja genom vårt ramavtal i samarbete med Circle K.
För att nyttja rabatten behöver du först ansöka om ett företagskort hos Circle K. 

Som medlem i Lifestyle Priority får du rabatt på varje liter samt att du på Circle K tankar miles diesel och bensin, som ger er en lägre förbrukning.

Så här nyttjar du erbjudandet

Ny kund hos Circle K:

Just nu får alla nya kunder 25 öre extra rabatt i tre månader!
Rabatterna (inkl. 25 öre extra) från Circle K under kampanjperioden

Alla priser är inklusive moms och utgår från CircleKs listpris på företag. Priset finns att läsa på www.circlek.se/foretag

För att nyttja rabatten behöver du först ansöka om ett företagskort hos CircleK.
Ansök digitalt om företagskortet HÄR!

Om du redan har ett företagskort hos CircleK:

Då ringer du CircleK kundservice 08-429 63 00 och kopplar ditt organisationsnummer till vårt avtal (avtalsnummer 38664) alt. via ansökningsformuläret (här ovan).
Har du frågor (faktura, kort, priser etc.)? Ring CircleK kundservice 08-429 63 00

Drivmedel

Miles diesel har lägre förbrukning än vanlig diesel och ger en besparing på 2 %. Detta genom en tillsats i dieseln som hållerrent i motorn och ger bättre effekt.
Samtidigt blandar CircleK i hela 42 % fossilfri diesel som ger ett minskat utsläpp på 35%. Bra för både plånbok och miljö!

Så här nyttjar du erbjudandet

För att nyttja rabatten behöver du först ansöka om ett företagskort hos Circle K. Ansök digitalt om företagskort hår.

Om du har företagskort hos Circle K

Då ringer du Circle K kundservice 08-429 63 00 och kopplar ditt organisationsnummer till vårt avtal (avtalsnummer 38664) alt. via ansökningsformuläret (ovan).

Har du frågor (faktura, kort, priser etc.)?

Ring Circle K kundservice 08-429 63 00 

Drivmedel

Miles diesel har lägre förbrukning än vanlig diesel och ger en besparing på 2 %. Detta genom en tillsats i dieseln som håller rent i motorn och ger bättre effekt. Samtidigt blandar Circle K i hela 42 % fossilfri diesel som ger ett minskat utsläpp på 35%! Bra för både plånbok och miljö! 

Så här beräknas rabatten

Circle K tillämpar företagspris. Aktuellt företagspris finner du på Circle Ks hemsida, alternativt hos personalen på stationen. Observera att det pris som skyltas på stationen är avsett för privatperson. Oberoende var du tankar, på bemannad eller obemannad station, från norr till söder, får du samma pris.

Om Circle K

Circle K har Sveriges största stationsnät med nästan 800 tankställen over hela Sverige anpassade för både personbilar och tung trafik. Circle K var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB men bytte i april 2016 namn till Circle K Sverige AB. Stationerna i Sverige byter varumärke till Circle K med start i maj 2016 till maj 2017.

Category no. 5