Partnerskoncept - Byråpaket

Sänk dina kunders försäkringskostnader samtidigt som du ökar byråns intäkter.

Genom vårt byråpaket erbjuder vi dig som redovisningsbyrå möjlighet att öka intäkterna samtidigt som du förbättrar villkoren och sänker dina kunders försäkringskostnader.

Bättre villkor och lägre avgifter

Med vår upphandlade pensionsplan – Flexplan – har vi tagit fram en pensionslösning som både arbetsgivare och medarbetare vinner på.
Tack vare långsiktiga samarbeten och stora volymer, upphandlar vi löpande med Sveriges alla försäkringsbolag, vilket ger våra kunder bättre villkor och betydligt lägre avgifter.

Sveriges främsta jämförelsetjänst

Med vår jämförelsetjänst får dina kunder en “second opinion” där vi tydligt jämför deras befintliga villkor samt förvaltning och vad som kan förbättras.​
Tillsammans ser vi till att dina kunder får marknadens främsta villkor för deras försäkrings- och pensionsavtal.

Så här säger våra partners

Hur gör du som byråpartner för att hjälpa din kund?

Kundkontakt

Du börjar med en inledande diskussion med din kund om att du genom ett byrå-samarbete med Lifestyle Capital kan erbjuda bättre villkor och kostnader på kundens pensions- och försäkringsavtal.

Second opinion

En rådgivare kontaktar din kund alternativt så kontaktar kunden oss direkt för en second opinion. En informationsfullmakt registreras på kunden för att inhämta uppgifter om nuvarande pensionsavtal och försäkringsskydd.

Försäkringsanalys

En grundlig analys görs av kundens engagemang för att säkerställa ett fullgott försäkringsskydd. I vår analys identifieras även eventuella brister i pensions- och försäkringsavtal som kan förbättras.

Genomförande

Anpassning av önskad risknivå i sparandet samt omläggning av befintliga avtal till vår upphandling som ger kunden och företaget lägre avgifter

ÅrsgenomGång

Kunden blir kontaktad årligen för en försäkrings-revision, där befintligt försäkringsskydd följs upp och justeras utifrån nuvarande förutsättningar.

Lifestyle Access Corporate Card
- Nästa nivå av företagskort

Vi vill underlätta för våra kundföretag – på riktigt – och erbjuda deras anställda det där lilla extra. Tack vare vårt samarbete med Mynt är kortet integrerat med bokföringen, vilket bland annat innebär snabbare utläggshantering . För dig som kortinnehavare ingår en rad fördelar;

5x snabbare kvittohantering genom integration med företagets bokföringssystem.
Slipp privata utlägg och få full koll på företagets utgifter i realtid.

Genom en komplett tjänstereseförsäkring och Lifestyle Access Travel VIP tar vi hand om dig under resan.

Lifestyle Access® Corporate Card ger alla innehavare tillgång till en personlig digital hälsoanalys som syftar till att förebygga långvariga sjukskrivningar och öka det allmänna välmåendet på arbetsplatsen.

I Sverige är väntetiderna långa för de som drabbas av cancer. Över 65 000 människor får cancer årligen, men endast 39 procent behandlas i tid. Lifestyle Access® Corporate Card innehåller en cancervårdsförsäkring för att säkerställa rätt diagnos, rätt vård inom rätt tid.

Via Lifestyle Access® förmånsportal och premiumshop, får du tillgång till ett stort utbud av rabatterade produkter och tjänster som förenklar ditt företagande och gör arbetsplatsen mer attraktiv.

#image_title

Bokföringsintegrationer

Lifestyle Access Business Card har genom Mynt direktintegrationer med marknadens största bokföringssystem, såsom Fortnox, Visma eEkonomi och P:E Accounting. Lifestyle Access Business Card går dock att använda med alla bokföringssystem genom CSV-export. Oavsett vilket så kommer ni att spara massor av tid.

Att koppla Ert bokföringssystem är enkelt. Detta sker under inställningar för bokföring i inloggad läge på mynts plattform Här väljer du Ert bokföringssystem. Du får sedan fylla i de konton som Ni vill använda från Er kontoplan, och lägga till kategorier som passar era behov.

Intresserad av byråpaket? Kontakta oss