Lifestyle Capital har fått utmärkelsen ’’Branschvinnare’’ även för år 2023! Vi är otroligt glada och stolta över detta, vi ser det som ett kvitto på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden. Stort tack till våra kunder och samarbetspartners!

Av Sveriges ca 618 000 aktiebolag utser Tidningen Trust Magazine i samarbete med Largest Companies varje år olika branschvinnare. Även i år blev Lifestyle Capital Sverige AB ett av dessa prisade företag.

Lifestyle Capital har överträffat branschen enligt följande parametrar:

Omsättningsförändring           
Lifestyle Capital: 64,5%  
Branschen: 25,4%  

Resultatförändring
Lifestyle Capital: 74,1%
Branschen: 20,9%

Läs mer på Branschvinnares webbplats.

Varje år tar Branschvinnare i Sverige AB fram de svenska aktiebolag som får utmärkelsen Branschvinnare.
En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat.

Utmärkelsen baseras på samtliga aktiebolags inlämnade bokslut inom den aktuella branschen. Snittet räknas fram en gång per år i samarbete med Largest Companies och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen.

I snitt är det endast 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare 2023, i jämförelse mot 2022 där snittet var 15%. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod.